Biznesam
Otrdiena, 17.06.2025, 07:53
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Aņuki
GilmorsDatums: Otrdiena, 26.01.2010, 20:50 | Ziņojums # 1
Garām ejot
Grupa: Administrātors
Ziņojumu skaits: 15
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Skolā skolotāja jautā:
- Bērni, kā jūsu ģimenē pārdzīvo krīzi?
Anniņa atbild:
- Mēs jau pusgadu neēdam gaļu.
Pēterītis atbild:
-Bet mēs zobus tīram tik vienreiz
Jānītis:
-A mēs mammu izdzinām.
Skolotāja:
- Kā tā?
-A mēs ar tēvu apspriedāmies un nolēmām: es krūti sen nezīžu, tēvam nestāv, bet barot viņu priekš kaimiņa – nu piedodiet....

GilmorsDatums: Otrdiena, 26.01.2010, 20:59 | Ziņojums # 2
Garām ejot
Vislabākā izeja no pašreizējas krīzes Latvijā ir „Lidosta Rīga”

eju pa ielu skatos urla aptīra deputāta mašīnu..itkā sīkums, bet patīkami

Latvijai tagad ir līdzīga slava kā Černobiļai - visi zin, kur tā ir, un priecājas, ka Tur nedzīvo

2009. gada Nesaderīgākais pāris - maks un nauda!

Arī mani ir skārusi krīze – ēdu pelējušu sieru, dzeru vecu vīnu, braucu mašīnā bez jumta!

Rīt atkal uz darbu,. -Es jūs saprotu. -Nē diez vai - Saprotu gan - Bet jums pat darba naw - Vakar bija

Krīzes laiku moto - Kapēc ēst šodien ja var ēst rīt?

Ja finansiālā krīze turpināsies,tad beigās paliks tikai divas bankas - asins donoru un spermas!

Lai vadītu auto vajadzīga medicīniskā izziņa, taču, lai vadītu valsti - nē.

Mārtiņš Rītiņš: Ja ledusskapī Jums nekā nav, tad paņemiet laša fileju.

Latvietis ēd poļu ābolus, dzer igauņu pienu, iepērkas lietuviešu veikalos un ļoti lepojas ar savām latviskajām tradīcijām.

Ja mūs nepiebeigs cūku gripa, tad to izdarīs valdība...

GilmorsDatums: Trešdiena, 27.01.2010, 14:23 | Ziņojums # 3
Garām ejot
Jānītis tētim:
-Tēt, pastāsti kas ir politika?
-Nu skaties, piemēram mūsu ģimene. Es pelnu naudu, tātad es esmu finansu ministrija. Mamma vada saimniecību, tātad viņa ir valdība. Vectētiņš seko lai mājās būtu kārtība, tātad viņš ir arodbiedrība. Mājkalpotāja dara visus mājas darbus, viņa ir uzņēmēji un darbaļaudis. Viss ko mēs darām ir priekš tevis, tātad tu esi tauta, bet tavs jaunākais brālītis mūsu nākotne.
Saprati?
-Nē.
-Nu tad ej gulēt.
Nakts vidū Jānītis pamostās no sava brāļa raudāšanas, viņš skrien modināt māti, bet tā neceļās. Tad viņš dodās meklēt Tēvu un atrod to virtuvē kur tas kniebj mājsaimnieci, pie kam vectētiņš to visu novēro pa durvju šķirbu. pēc tā visa Jānītis atgriežās savā guļamistabā. No rīta viņš satiek Tēvu un saka.
- Tēt, tēt es sapratu kas ir politika.
- Nu?
- Tas ir tad kad finansu ministrija drāž uzņēmējus, valdība tajā laikā guļ un arodbiedrība uz to visu noskatās caur pirkstiem. Tajā pašā laikā uz tautu visiem uzspļaut bet nākotne ir sūdos.

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025